Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Konyvtar Mo

2010.02.24. 16:40 HippoKriszta

Mostanaban ismet a konyvtarban toltom az idom jelentos reszet. Ez esetben olvasokent.

Ket konyvtarat boldogitok. Egyikben sem lehet bevinni sem taskat, sem kabatot.

Az egyik helyen egy nagy piros bevasarlokosarba, a masik helyen egy atlatszo ceges szatyorba lehet pakolni, mindazt, ami kellhet az embernek odabent. Egyik mokasabb, mint a masik.

A logisztikai problemaknal mar csak az rosszabb, hogy mig az elobbi helyen csak tablak vannak kiteve, hogy ne egyel/igyal az olvasoreszlegben, addig a masikba valoban BE SEM LEHET vinni enni es innivalot. Ami tekinettel arra, hogy bent siri csend van es min 4-5 orat ulnek bent emberek, nem eppen udvos megoldas - plane ha vesekotermelo hajlamod is van.

Mert kisetalni mindenki szeme lattara felorankent a vizautomataig elegge latvanyos, ezert a legtobb ember keruli, igy viszont kotermelove valunk mindannyian. A legmokasabb, hogy utobbi konyvtarban a ketszarnyu ajtobol allo bejarat mellett egy kozonseges polc talalhato - sok-sok felliteres uveggel, melyek furcsa szinu, gyanusan soknapos folyadekokkal vannak toltve es elszinezodott bananfelek tarsasagaban varjak, hogy valaki egyszer majd ertuk jon.

Azt persze a vilagert sem mernem megkerdezni, hogy

1. miert nem olyan vilag ez, ahol feltetelezzuk a 20-50 eves korosztalytol, hogy sem a konyveket, sem a szamitogepeket nem eszi, nem issza le...

2. es miert nem olyan vilag, ahol nem kell atlatszo taroloakarmikkel szerencsetlenkedni, mert FELMERUL, hogy valami az adott taskaban/kabatban elrejtve illetektelenul kerulne ki az epuletbol.

Jojo, Koreaban meg volt valami szuperschipes rendszer a konyvek vedelmere, ami nem eppen ket filler. De mig ott a kapuk figyelmeztetsul csipogtak, addig itt ugy erzem egeszen masrol van szo... Plane, hogy szoltak a biztonsagiak, hogy a bananraktar sem epp biztonsagos hely... Azota egy regi hypos uvegben hozok magamnak inni :)

ps: szeretnem leszogezni, hogy az, hogy ezen valtoztassunk sztem igenis nem mas, mint hozzaallas kerdese.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr921787100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása