Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Még, még, még!

2009.10.29. 02:59 HippoKriszta

Kedves Mytrill! Kedves Olvasók!

Nagyon köszönöm a kommentet az oldalon és mailben illetve telefonon érkezetteket is! Piszok jól esik! Ilyenkor érzi ám az ember, hogy érdemes írni! :)

Az utazáshoz amúgy úgy tűnik némileg patologikus viszony fűz addiktív természete folytán a dolognak. Nem hiszem tehát, hogy az a veszély fenyegetne, hogy abbahagyom. (Noha most elsősorban a feltételek megteremtésére kell fektetnem a hangsúlyt...) (Myrtill, mindenképpen kattintsál. Aztán nyugtázd, hogy bizonyos motivációs elméletek esetemben is működnek :)) És ilyen csodás Olvasók láttán még a blogírás folytatását is evidenciaként kezelem!

Japán éppen nincsen a listán, többek között azért, mert voltam már ott :) És ugyan ér visszamenni valahova - noha ez a megtiszteltetés eddig csak Skóciának jutott ki -, de annyi minden felfedezendő vár még rám, hogy elsősorban az új utakat keresem.

Amit jelen pillanatban ígérni tudok, az további kb. 36 koreai furcsa. Illetve, hogy az Anyukámmal egymásnak adott karácsonyi ajándékozásból Ti sem maradjatok ki, karácsonyi ajándék gyanánt minden kedves Olvasóm számíthat 17 thai furcsára.

Utána meg meglátjuk.

Édesanyám legnagyobb örömére tematikus álláskeresésem az önéletrajzomat eddig Kuala Lumpurba, San Franciscoba, Addis Abbebába és Dublinba vitte. Na nem mintha Budapest és/vagy Magyarország nem lenne legalább olyan jó téma, mint a fentiek :)

Addig is csak azt kell kitalálnom, hogy a pénteki buliról, amire hivatalos vagyok a város másik végében, hogyan jövök haza - éjszakai busz nélkül. Mert olyan Szöulban nincsen.

6 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr441482980

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: domain name generator 2018.11.21. 02:33:45

Jean Michel Jarre - Oxygene 7-13 Tour - Emlékmorzsák

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myrtill 2009.10.30. 18:44:30

na. most teljes szívvel irigyelhetlek már :) egyáltalán azt a szívvel tesszük? de érted. sok klassz helyen voltál, nagyon sok nekem is rajta van a kívánságlistámon, bár az USA nincs az első 20ban sem szerintem, cserébe viszont azok az ázsiai helyek, hmmm... de valahogy elkínlódnék közép-amerikában is.
nem baj, amíg írsz, addig én is utazom, míg tanulok, aztán majd én is talán (november közepén japánnal van üzleti tárgyalásom, megbolondulok még ebben a 2 hétben, aztán ott se szabad izgulni, pedig nagyon-nagyon szeretnék menni tokyoba, ott már bebizonyítom, hogy kellek nekik, csak adjanak lehetőséget). khm. gomen. csak ki kellett írnom és blogoláshoz kevés ilyen történik velem :-D

HippoKriszta 2009.10.31. 03:42:22

Na kezdjuk azzal, hogy hajra Japan! Nem ugrasz at ide? Es egyel sok sushit, mert Tokional jobb helyet nem talasz erre a tevekenysegre. En a nagy halpiacra szavazok, ami amugy eves nelkul is egy szuper hely. De egyel is :) Best ever!
Az USArol pedig. Az USAt nem szabad lebecsulni! Mindenuk van a tavaktol a hegyeken at a sziklakig az oceanokig, hogy az ember csak kapkodja a fejet ennyi csoda lattan! Bolenyeket kerulgetni a Yellowstoneban kocsival, ott allni az Oreg Huseges aktualis kitoresenel, reggel arra ebredni, hogy az esti boleny elallja a hotelszobad ajtajat... Nem rossz az! Es a Golden Gate es a Niagara. Es Chicago es Chicago es Chicago... Az Arches es a Grand Canyon... Szoval 21ediknek is jo :)

Miguel el Grande 2009.10.31. 15:52:05

Nem is tudtam, hogy ennyire megfogott Chicago. :-) Vagy csak rég került szóba...

myrtill 2009.11.01. 12:14:29

tartok tőle, én nem idén jutok ki. ha mégis, megnézzük, kivitelezhető-e átugrani, szép lenne nem megtenni :)

a szellemi jogos furcsa melyik hónapban lehetett? nem írsz keveset :-D

HippoKriszta 2009.11.02. 05:57:57

@Miguel el Grande: Inkabb az utobbi. A hangulata is nyert, hatmeg az epiteszete...
süti beállítások módosítása