Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Hipokri-ta

2009.10.26. 06:25 HippoKriszta

Nem is olyan rég azt találtam ígérni, hogy nem írok több korhatáros bejegyzést. Most pedig elkönyvelhetitek, hogy így tartom én be az ígéreteimet...

Ellenben love motel és kapcsolódó témakörökben kifogyhatatlanok a furcsák, uhogy 19 év alattiak kérem navigáljanak el az oldalról.

19 alatt, mondom, mert a hétvégi motellátogatáson (ami ugye még mindig a legolcsóbb szálláslehetőségek egyike) a bal felső sarokban ez a szám jelent meg az erotikus tartalmat sugárzó TVcsatornákon. (Mitagadás, kellett néhány gombnyomás, míg más témát talált az ember...)

Erotikus, mondom, mert a pornó minden formája tiltott Koreában. (Hogy itt mi volna az erotikus arra nem térek ki, hátha egyes csalafinta 19 alattiak mégis eljutottak idáig az olvasásban.)

Tiltott, mondom, noha Koreában a világ minden más országánál többet költenek el a szexipar fantasztikus termékeire. Hiszen, ha itthon nem lehet (vagy csak illegálisan) előállítani efféle tartalmakat, akkor vagy a "távolságot" (sávszélességet :)) vagy a kockázatot kell megfizetned.

Hipokrita mondom, mert Koreában még mindig 2 évig tartó szabadságvesztéssel sújta a törvény a házasságszegést. 

És teszi mindezt annak ellenére, hogy a jimjilbangtól a DVDbangon át a love motelig minden éppen a házasságszegést szolgálja. Csakúgy mint a tegnap említett 2es és 4es számú kiránduló-szakosztály. 40es, 50es hancúrozni vágyókkal. Úgy látszik, nem csak a túrázást gondolják egészségesnek...

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr591475248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myrtill 2009.10.28. 10:49:06

utazz még tovább, kérlek, kérlek, kérlek :) japánba nem szeretnél visszamenni? milyen jó lenne arról az országról is megtudni ennyi mindent. találtam más pár kintlakós blogot, de vagy hazajöttek, vagy sokkal ritkábban és kevesebbet írnak.

peppermint 2009.12.02. 12:50:00

Hahó,
És mondd csak, válni szoktak egyáltalán, ha már félrelépni csak illegálisan...?

HippoKriszta 2009.12.03. 15:12:40

@peppermint: Szoktak. Ámbár arányt sajna nem tudok :(
süti beállítások módosítása