Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Bukhansan - Szöul a magasból és egy újabb remek termék

2009.09.20. 14:22 HippoKriszta

Legújabb elhatározásom szerint minden nap 1 óra testmozgás van betáblázva koreai tartózkodásom maradék 11 hetére. 

A mai nappal persze az egész hetet letudtam, mert megmásztuk a Bukhansan nemzeti park legmagasabb csúcsát, ahonnan 360fokos panoráma tárult a szemünk elé Szöul - mondanám csodálatos - városára. A dologban ott a bökkenő, hogy a látvány ugyan elképesztő, ellenben a milliónyi tömbház egészen kiábrándító... Persze 20 millió embert el kell helyezni valahova, de ez akkor is döbbenet. 

Mint ahogy az is, hogy nemcsak kiránduló-hegymászóból van ezernyi minden hétvégén minden egyes turistaútvonalon (ma pl csak az 5. buszra fértünk fel a nemzeti park felé tartó buszra és "sorba kellett állni" a hegyen, különösen a csúcs körül), hanem mint a mellékelt ábra mutatja, sziklamászó is. És - és nem is tudom miért lepődtem meg -, de a szikalmászók átlagéletkora is 45-50 év...

A nap terméke ellenben a fényképezőgép. A koreai fotó úgy készül, hogy a fotós számol: hana, tul, szet (1,2,3), mosoly, katt. Vagy a fényképezőgép számol hangosan... 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr861394607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása