Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Ha május, akkor (is) Korea

2010.04.22. 13:09 HippoKriszta

Ezúttal koreai filmek formájában. 

Részletek Namhanmannál.

És persze Buddha születésnapja is jön hamarosan. 
A csodás lámpás fesztivállal - ha valaki épp arrajár május 14-16án.

Május 29én pedig élőben mesélek én is. Nem mintha ez versenyezhetne a fenti programokkal ^^ (Részletek hamarosan)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr111942417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tiggr 2010.04.22. 21:49:41

Hello!

Véletlenül találtam rá a blogodra! Szóval nemrég voltam kinn Koreában pár hetet! Erről én is írtam egy blogot, koreaexp.blog.hu címen találod, bár szerintem nem fogsz ott újdonságot találni, sokkal régebben ismerkedsz ezzel az országgal, mint én! Illetve én talán már sosem jutok vissza, kicsit irigyellek! Szívesen linkelném ezt a blogodat az enyémről, ha megengeded! Előre is köszi!

Anneyo! :)
süti beállítások módosítása