Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Starcraft-mánia

2010.04.20. 16:10 HippoKriszta

Miguel el Grande kérdésére reagálva, amit a lenti cím ír az így igaz. 

http://index.hu/tech/szoftver/sc220808/ 

Kattogtatva a csatornákon lépten nyomom belebuksz a videojáték-bajnokság közvetítésébe. Én nem nagyon vagyok otthon a témában, dehogy ez egy valódi őrület, valódi sztárokkal és hisztériával az biztos.

Számomra a legdöbbenetesebb mégis az, hogy rezzenéstelen arccal játszanak... A pókerarc itt alapbeállítás, gyakorolni sem kell. :)

Akik a cikk alapján nem bírják elképzelni, hogy néz ez ki, íme angol és koreai kommentárral egy-egy verseny.

Jó szórakozást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr41937424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miguel el Grande 2010.04.22. 17:36:03

Köszönöm! :-) Kár, hogy kint csak 10 percig néztem tévét, és akkor sem nálam volt a távirányító...
süti beállítások módosítása