Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Sok kör 2

2009.07.27. 17:09 HippoKriszta

A class dinner persze nem az egyetlen alkalom arra, hogy az ember úgy menjen el vacsorázni, hogy azt 2., 3., 4. kör is kövesse.

Hanem pl kivaló okot szolgáltat erre az is, ha meglátogatja egy ismeretlen olvasója. Namhanman a komment rovatból átmenetileg a valóságban is Koreába helyezte a székhelyét (na nem miattam persze :)) és a sok-sok körös techinkában ő is elég jól érzi magát. Hát többek közt ezért a képért jó blogot írni :)

És hogy jusson némi furcsa is, étkezés témában néhány további:

az ivós-evős helyek és a csak vacsorázós helyek mereven elkülönülnek egymástól. Ha a sütögetős, halas helyre mész, akkor már ott is iszol és valószínű szerepel a terveidben a következő kör.

A normál vacsorázó helyeken (na nem a klasszikus "étterem"ről beszélek, ami a mi környékünkön nem éppen gyakori) nem is lehet alkoholt kapni. Szóval ha nyers halat akarsz enni a halas helyen, oda nem lehet csak úgy beülni két óra közt enni... Rémes... :)

További rémes dolog, hogy desszert nincs. Az ivós helyeken van valami rágcsa, de édes dolgok nincsenek, a nem édesek pedig javarészt vagy puffasztott rizsből vagy tengeri herkentyűből készülnek és lehetnek édesek vagy sósak. Vagy gyümölcsök sok jéggel. Ezeket nem kell megrendelni, jönnek maguktól!

És ha már a jégnél tartunk, az étlapok fele hideg tészákkal és jégdarabokat tartalmazó levesekkel van tele! Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr61271946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása