Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Napi feladvány a furcsa mindennapi tárgyakból

2009.03.11. 13:30 HippoKriszta

Kihasználom a megélénkült komment-életet, plusz adok Tamásnak lehetőséget a találgatásra és a mai furcsa használati tárgyat nem árulom el, hogy micsoda, csak megmutatom.

Annyit segítek, hogy holnap - a jobb oldali kocka szerint - esni fog és nagyon aktívan fogjuk használni ezt a valamit....

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr66995823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Actually Meli 2009.03.11. 13:34:28

A jobb oldali esernyőtartó kis illetve nagy méretű esernyőkhöz, a bal oldali....talán az esőkabátoknak.

Judy.hu 2009.03.11. 15:39:50

Szerintem egyszer használatos esőkabátokat vagy csak sapkácskákat rejtenek a tartók, a fehérbe pedig a használtakat lehet dobni.

mfa 2009.03.11. 16:37:39

Én Judy.hu javaslatára szavazok.

Actually Meli 2009.03.11. 19:26:40

És hogyan veszitek ki a sapkát vagy kabátot??? Szerintem az a jobb oldali átlátszó fóliával van bélelve...nem ér le a kezetek a tároló aljára...max. akkor, ha polip kezről van szó.

roland_cs 2009.03.28. 07:02:57

Nem igaz, hogy nem latszik. A femdoboz rovidebb resze pici osszecsukhato esernyonek jo, mig a hosszabb resze a hosszu szaru ernyoknek. A feher pedig egy szemetes, hogy kilepeskor tudd hova tenni a nylont. Ezt pedig ha mar csepeg is az eso, rogton kiteszik minden egyes epulet ele (olykor meg kozepes es annal nagyobb uzletek ele is). :-) Az egyeduli ami nem szep, hogy idonkent 2-3-at rantanak magukkal es van amikor az egesz procedurat ujra kezdik, amig nem egy lesz ahelyett, hogy ovatosan picit lassabban tepnek es ezzel is nemileg hozza tudnanak jarni a kornyezetvedelemhez. Ezt a femdobozt pedig nem csak Koreaban lehet latni. A szemetes az sajnos mas orszag(ok)ban hianyzott.
süti beállítások módosítása