Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Kék az ég, ??? a fű...

2009.03.04. 11:42 HippoKriszta

Nos igen, vannak olyan dolgok amikben az ember nem vár túl nagy variációt. És mégis: a fű itt télen SÁRGA! Otthon télen is zöld - és nyáron megint kizöldül. Utóbbit elméletileg itt is megteszi... Várok. Majd jelzem az eredményt :-)

Ez volt a tegnapi furcsa. A mai pedig legyen az, hogy ezeknek a népeknek itten se kutyája se macskája... Jó, hogy városban élünk, de a kutya és macskatratás plusz sétáltatás, az nem dívik. Macskából 3nál többet még nem láttunk, a kutyákat a rossz nyelvek szerint mind megették. Ennek némileg ellentmond a korábbi furcsa a kutyaruhákról. Nos igen, be kell lássam, az XXXXXSes kutyákból azért van néhány.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr14979671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mfa 2009.03.04. 21:05:32

cicát nem esznek?

roland_cs 2009.03.28. 07:11:30

No stop. Kutyabol nem minden fajtat esznek meg. Egyelore nem deritettem ki, hogy melyik egyetemre is jarhatsz (nem csak a 서울대-n van ugye mba). De szep lassan majd rajossz, hogy nem is olyan keves kutya van ott. Csak ha valaki azt 서울ban "tartja", az altalaban megenni tartja es az ujev elott kerul apritasra csaladon belul. Ezen felul nem tudom, jartal-e mar lakotelepeken. Sokan tartanak "diszkutyat" ill. az egyik baratnom 3 macskat.
süti beállítások módosítása