Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Uzsonnacsomag

2009.10.22. 10:50 HippoKriszta

Ismét elmegyek a hétvégére, uhogy íme a furcsadag.

Szőrhelyzet címszó alatt jegyezném meg, hogyha az furcsa, hogy a koreai nők között nincs rövid hajú, akkor az is, hogy a pasiknak kifejezetten hosszú a haja! 5 cm a minimum, de talán még az is kevés. Persze csodásan beigazítva.. Aki kopasz, azt biztosan buddhista szerzetes! A katonai egyenfrizura sem a 2cmes kategória, hanem úgy 5.

Lehet ezzel igyekeznek pótolni azt, hogy az arcukon nem nő a szőr, mert rendszeres borotválkozásra itt csak egészen keveseknek van szüksége. Szőr nem, vagy csak nagyon nem egyenletesen nő ezeken az arcokon. A szakáll tehát ki van zárva. (Jó, a rajzfilmekbe illő, harcművészet mesteres variáció nyomokban előfordul.)

A harmadik furcsa a szomorúbb oldalról való. Kevés ugyan, de található koldus Koreában. És minthogy itt mindenki rém szorgalmas és a maga szerencséjének a kovácsa és 150 éves koráig dolgozik, koldusnak lenni nem éppen elismert elfoglaltság. A koldusok ezzel tisztában is vannak. Nem is merik a járókelőkre emelni a szemeiket. A földre borulnak, hogy senki ne láthassa az arcukat.

Mindezt kéretik beosztani vasárnapig!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr371467220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása