Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Időutazás

2009.07.21. 12:53 HippoKriszta

Az Olimpiai Park jó hely. Egészen háborítatlanul lehet heverészni a kevéske le nem zárt füves területen. Arról nem is beszélve, hogy Korea (vagy inkább Ázsia) településeinek teljes felületéből a park egy olyan aprócska sziget, ahol lehet, hogy 3 percig nem is megy el senki bármely pont mellett. Vagy megtehetsz úgy 30 másodpercet gyalog, hogy egyszer sem "annyonghasejo"zol. Nem mintha nagy bajom lenne a tömeggel, de néha az sem baj, ha nincs :)

Az Olimpiai Park egyénként 4 stadiont, a híres Békekaput és a mögötte található zászlókat leszámítva prakrikusan valóban nem más mint egy park. Egy szép park.

A guggolva gyomláló nénik mellett, amin még mindig el vagyok képedve (áltagéletkor 60 év a háttérben tornázó nénit is beleszámítva. Szünet sípszóra 30 percenként), érdekes volt, hogy nem kellett keresni a magyar zászlót, mert épp a koreai mellett lobogott :)

Az időutazásról pedig az alábbi szoborpark gondoskodott. 1988 szobrászata lépten nyomon kísért bennünket. Nem is beszélve a hangszórókból kiszüremlő andalgó zenéről, amin szintén a 80as évek lágy dallamai adták meg az alaphangot a fűben tanuláshoz. Napi furcsaként jegyzem meg, hogy ugyan fogalmam nincs milyen hanghordozóról ment a zene itt, de szinte mindenhol árulnak KAZETTÁKAT! Otthon olyat már csak a nagyon világvégi búcsúkban lehet lőni nem?! (Itt meg a sárfesztiválon is :))

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr721258714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gianni7 2009.07.21. 13:07:19

Kedves Kriszta, ez most csak vicc, vagy a guggoló nénik TÉNYLEG gyomlálnak?! :D

HippoKriszta 2009.07.21. 16:40:07

Tényleg! Szoktam én viccelni?!
süti beállítások módosítása