Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

¡Salsa!

2009.04.05. 16:44 HippoKriszta

Kétségkívül a legeseménydúsabb hétvégénken vagyunk túl, mióta elkezdődött a tavaszi szemeszter.

A Blue House után ugyanis, nemcsak élőzenés remek vacsorában lehetett részünk, hanem találtunk egy salsa klubot is!

(A vacsi körüli furcsákból a figyelmetekbe ajánlom a kottát, amiből a hölgyek játszottak!!!)

Nos, ha valamiben egészen biztos voltam, mikor kijöttem Dél-Koreába az az volt, hogy salsázni, na azt nem fogok. Testmozgás fronton tehát marad a jóga. Néhány gyertya és faállást leszámítva viszont úgy tűnik, hogy mégiscsak a salsa lesz a nyerő!!!

Az Itaewon negyed legnagyobb nevezetessége a nemzetközisége, számomra legnagyobb mutatványa pedig a lehetőség, hogy európai/amerikai arcokat is láthasson az ember néhanap! :-) A gyros árusok, mexikói éttermek, Hard Rock Café, osztrák sajt és kolbászda mellett pedig igazi kis gyöngyszem a Club Caliente, ahol a táncos lábú magyar MBA tanonc blogger boldogan mulathat legifjabb tanítványaival :-) Misi, ha lesz energiád ide is mehetünk! (Már teleraktam a naptáradat! ;-))

Érkezésünkkor szinte csak koreaiak voltak a kicsinyke klubban, és ugyan alig 4-5 pár táncolt, azokon Gergő, biztosan mind zöld karszalag lenne a Carmenes nyári táborban (extrahaladó szint). Úgy este 11-fél 12 felé már csordultig telt a terem, és noha az átlagtánctudás a népsűrűséggel fordított arányban változott a hangulat piszok jó volt!

A táncpartner lista is elég impozánsnak mondható 2,5 órányi salsázás (chacha, reggeaton)végére: Guatemala, Tanzánia, Magyarország, USA és Korea is szerepelt az étlapon. A kedves 40es koreai fickó az utolsó táncát is nekem adta és végképp bebizonyította, hogy IGENIS LEHET SALSÁzni Szöulban!  

A hétvége többi részletei is jönnek majd, de honap újra munkafront, ígyhát most el-alaplépek a fogmosásig és holnap jövök a Ganghwado szigeti kirándulás és halevés részleteivel!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr91047809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miguel el Grande 2009.04.05. 17:21:55

Hivatkozva a chat beszélgetésünkre, a salsa bárba természetesen mindenképp elmegyünk! :-)

Az észak-koreai határ megtekintése még kérdéses...
süti beállítások módosítása