Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

245=38,5

2009.02.15. 06:54 HippoKriszta

A héten azt hiszem már éppen eleget írtam a nem hétköznapi eseményekről, mint külügyes fogadás, születésnap, esküvő. Ígyhát minekutána ma még három különböző iparágban tevékenykedő cég pénzügyi analízise és összehasonlító elemzése vár rám (többek között :-( ), egy hétköznapi furcsával zárom a hetet.

A Dongdaemun piacon folytatott újabb barangolásunk során fény derült arra, hogy mi is a cipőméretünk. A méretek mm-ben vannak megadva, így a közeli metróállomáson található cipőboltban is 235-240-245 számok lobognak kiragasztva az egyes polcokra.

Az helyi standard női cipőméret a 240-es, ebből van kitéve mindenütt a próbadarab.

A 38-39-es lábú hölgyolvasók, akik otthon nagyon könnyen találnak maguknak lábbelit, itt meglehetősen rossz esélyekkel indulnak... A saját lábamat én is 38-39esnek gondolom, tegnap óta pedig már 245-ösnek is. Ez még nem reménytelen. Aki egyértelműen 39-es, az a 250-255 környékén kell keressen. A cipőpróbálás valószínűsége erősen tart a 0-hoz...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr52943855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása