Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Hatalmas lépések a tökéletes BMI megőrzése érdekében

2009.02.24. 07:28 HippoKriszta

A már többször hivatkozott egészségügyi vizsgálaton tényleg mindent megnéztek/átvilágítottak/lemértek/kimutattak rajtunk/rólunk, amit csak lehet és mindezek közt kiszámolták a BMI-t, vagyis a testtömegindexünket is.

Hogy a kapott érték az év végén is olyan legyen, mint az év elején - és mert már borzasztóan rosszul éreztem magam attól, hogy egy hónapja vettem egy urgálókötetet és még nem használtam, plusz mert a szobatársam hiperaktív mozgás-téren (is) - ma végre én is megtettem az első hatalmas lépéseket!

Ez már önmagában is elég lenne napi furcsának, de azért továbbmegyek! A képen látható tornázóhelyek és gépek ugyanis lépten nyomon megtalálhatóak a városban: lakótelepeken, erdei utak mentén, talpalatnyi zöld területen - mindenütt! Amíg a londoniak ebédszünetben kiheverednek a Green Park füvére és etetik a kacsákat, addig a koreaiak ugyanebbn az időszakban kiugranak egy kicsit tornázni! Nem véletlen, hogy egy szem kövér koreait nem láttunk még eddig! A dologban az a legszebb, hogy korhatár nélkül igénybe lehet venni a készülékeket és Anyuka, még a hangulata sem kínzókamra szerű! :-) Madárcsicsergés mellett, az erdő közepén öltönyös úriemberek és/vagy nagymamák, nagypapák társaságéban lehet nagyokat lépni, kinyomni a saját testsúlyunkat, felüléseket, függeszkedéseket és egyéb remek gyakorlatokat végezni! (Óh, majd elfelejtettem: ha viszel magaddal botokat, yutot is lehet játszani!)

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr52962327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judy.hu 2009.02.24. 08:38:48

Azt nem mondtad, hogy ingyenes, vagy fizetős? És hogy állnak a rongálás terén? Jönnek éjjel a bandák és tönkre tesznek mindent, amit érnek? És ha nem, miért nem?

YuriBoo 2010.01.24. 09:56:51

nem, nem fizetős. teljesen ingyen van.
rongálás? kroeában?! XDXDXD
nagyon vicces kérdés volt. nem, ott ilyen nincs. ez nem európa, hanme ázsia, ráadásul korea, ami a fegyelemről szól.

HippoKriszta 2010.01.25. 14:42:35

Bizony YuriBoo, igy van ez. Kepzelheted milyen remek lehetett hazaterni 1 ev utan :) Eljenek a graffitisek, grr...
süti beállítások módosítása