Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

A nap termeke

2009.09.20. 01:08 HippoKriszta

Kicsit unom - nem a banant - hanem a viz es teaivast idonkent. A sokliter narancsle hegyrecipelesenek meg kevesse vagyok hive.

A megoldast a szorpben veltem megtalalni, igy az elmult napokban szorpvadaszatot inditottam a kornyekbeli boltokban.

Az eredmeny: nincs :(

Van viszont drinking vinegar. 1:3 aranyban higitva - az utoizet leszamitva - meglehetosen kozeli helyettesitoje a szorpnek. A cimke szerint oregek, sportolok es gyerekek az elsodleges celcsoport... Hat nem en, az biztos... Vagy csak en nem hallottam meg "ivoecet"rol?!

(Mytrill, Judy, nem vagytok elfelejtve. Egyszer lesz am egy nagy oszintesegi rohamom (na nem mintha eddig nem lett volna eleg ;) es probalok idelinkelni egy kesz terkepet, csak nem megy :( ) 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr241393789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása