Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Tokioi gyorsjelentes

2009.05.17. 21:14 HippoKriszta

Orommel jelentem, hogy uton vagyok Szoul fele!

Egesz konkreten "valahol" Tokioban, nem tul messze a Shinagawa allomastol ucsorgok egy Internet szobaban mar orak ota, valoban megtalalva ezzel a legolcsobb helyi szallaslehetoseget. Plane, hogy keszpenz hianyaban meg eme csekely osszeg egy reszet is a rem segitokesz taxisoforom allta :) Szegenyem, nem birt berakni egy kapszulahotelbe, merthogy csak ferfiaknak... Igyhat idaig kellett cipelnie, mivel a repter ejjelre bezar, hogy a faradt, Ausztraliat jart hatizsakosok csak ne tekertegjenek ott..

Mint lathato mar nem nagyon vagyok a helyzet magaslatan, plane, hogy ugy erzem, a hajnali fel 2tol 6ig tarto potyogesemmel en vagyok itt a legrovidebb ideig itt lako vendeg. Szociologia tanulmanyaimat a benntlakokrol inkabb csak a szagokra es zajokra alapozva tennem, de akar tartosan, akar atmenetileg laknak itt a papucsban csoszogok, nem tudom mennyivel jobb ez, mint az utcai kartondoboz...

Tokio amugy koszonoi jol van, minden ott es ugy van, mint 2 eve. A fenykepezogepem megorokitette sajat szarmazasi helyet - a boltot Anyuka, amit annyiszor korbejartunk, mielott megvettuk! A Pacific Hotelben tovabbra is csipegetnek a mutyukok es tovabbra sem kell aggodni, semmi nyomakodas, szepen allnak sorba a metrora varakozva a helyiek.

A "Tokio sosem alszik" allitasomat reszben felulirva jelentem Akihabara vasarnap 11kor ures, Sinjukuban sem taposnak ugyan agyon, de 3 percenkent ujratelik a metromegallo meg hajnali negyed 1kor is! Az europanyinal is nagyobb ausztral kontinensen osszesen alig elnek annyian mint eme remek varosban! Nem art tehat lassan visszaszoknom arra, hogy lesznek emberek az utcan! (Igen, Misi, Eliasz tudom, hogy elnek emberek Sydneyben es mashol, de hogy epp most vettek reszt a minden ausztral elbujik es csendben marad versenyen az biztos...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr611127472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása