Szöul, az MBA és minden más

2009: ...avagy hogyan boldogulok egy ajándék MBAvel?! Az utazás és azon is túl. (Végülis tanulni jöttem...) Kéretik kevert műfajra számitani, tekintettel blog-írási rutintalanságomra valamint lelkes emailezesi szokásaimra. Vagyis: érezzetek magatokat megszólítva! Az extrák közt: "Napi furcsa" rovat: mindennapi betevő húsevőknek és vegetáriánusoknak a "nem úgy van, mint otthon" étlapról. 2010. Hazatérés Budapestre. Új rovat: napi szép

Pontos idő: Szöul

Pontos idő: Budapest

Friss topikok

Innen vagytok, Kedves Látogatók!

Táska

2009.11.24. 15:45 HippoKriszta

Koreában manapság az óriás táska a menő.

Én a minél kisebb, annál jobbra szavazok, mert akkor tuti nem pakolok bele 6000 felesleges dolgot, amit aztán cipelhetek.

Persze ha fogtam volna egy csinos koreai pasit (Kati, meghagyom Neked mind!), akkor ez nem lenne szempont, mert a fiú viszi a lány retiküljét és minden egyéb cuccát. (Az egészben csak az a szomorú, hogy néha nem tudod a két táskából melyik a női.. A ffi táskák is rém nőiesek tudnak lenni.)

Sőt! Egymás táskájának "cipelése" vadidegenek között is előfordul a tömött buszon, metrón, ahol azon szerencsések, akik ülnek, szinte kirángatják a kezedből a táskát, hogy ne kelljen neked küzdeni vele. (A metrókocsikban amúgy van felső tároló mindenütt. Tudjátok, 50 milliós ország, 20 milliós főváros, nem lehet még kis méretű csomagokkal sem elférni a kezedben, akkora a tömeg mindig, minden vonalon.)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kriszta-in-korea.blog.hu/api/trackback/id/tr611546449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

myrtill 2009.11.25. 09:56:18

milyenek a koreai pasik? akiket képen láttam neten, azok hát khm... nem fogtak meg. ha nézted a lostot korábban (megy az még egyáltalán?), akkor abban volt/van egy viszonylag jobb példány, de az utcai emberekre gondolok.
róluk is olyan nehéz megmondani pontosabban a korukat, mint a többi ázsiai népről vagy azért ott jobb?
van ez az ázsiai "két évvel idősebb vagy alapból", ezt betartják a hétköznapokban is, számolnak vele?

HippoKriszta 2009.11.27. 08:02:49

@Myrtill: Udv ujra itt! Japan tura volt megis?
Hat en sem vagyok oda ertuk es nem tudom hany evesek ^^
Az altalanos kinezetrol meg mindjart irok egy cikket. :)

myrtill 2009.11.29. 19:27:53

dehogy volt, itthon feküdtem gerincsérvvel :-/ de bécsben lett volna a munkamegbeszélésem, de a japán partnernek vissza kellett utaznia az anyja temetésére. majd később, úgyis úgy alakul minden, ahogy kell :) ganbare, nee? :)

HippoKriszta 2009.12.01. 05:28:01

@myrtill: :( Nemjo. Remelem mar jobban!

myrtill 2009.12.01. 15:14:22

aha, köszi, bár tegnap megint rálovagoltam és most megint nem jó, de nem bírok ennyi időt lovaglás nélkül :) hetekig feküdni itthon... nem vicces.
süti beállítások módosítása